Filtrează
AcasăCopii & BebelusiCarucioare copii

Carucioare copii

Carucioare copii

Aici gasiti o gama variata de carucioare pentru copii de toate tipurile, carucioare care sunt confortabile pentru copil si care se potrivesc nevoilor d-voastra in timp ce sunteti afara.

Alaturi de scaunele auto pentru copii, carucioarele pentru copii sunt una dintre cele mai importante achizitii pe care o face o familie cu un copil nou nascut. Ele sunt o investitie si alegandu-l pe cel care se potriveste cel mai bine stilului d-voastra de viata va face o diferenta majora in calitatea iesirilor d-voastra afara.

Atunci cand luati in considerare diferitele tipuri si facilitati pe care le ofera un carucior pentru a va face viata mult mai usoara atunci cand sunteti afara, nu uitati totusi si de stil. Credem ca fiecare achizitie importanta pentru copilul d-voastra poate fi o expresie excelenta de functionalitate dar si de frumusete - caruciorul pentru copii nu face exceptie. De aceea noi pe zizi.ro va oferim o varietate larga de forme, culori si design.

Indiferent de stilul de viata pe care il aveti, aici veti gasi un carucior care sa va permita sa luati copilul cu d-voastra in conditii optime. Avem carucioare sport, carucioare pentru gemeni, carucioare 2 in 1, 3 in 1, combinatii de scaune auto - carucioare, accesorii pentru carucioare.

Selectia noastra cuprinde producatori ca Bertoni, Bebetto, Chipolino, Coccolle, Kummer, Kerttu, Joie, Joyello, Thule, etc.

Carucioare pentru copii