Acasă/ Mobilier
Afiseaza filtreleAscunde filtrele
Filtre
Filtrează
Afiseaza filtreleAscunde filtrele

Mobilier pentru bucatarie, birou, copii

Cand vine vorba despre mobilarea casei, gasirea mobilierului potrivit care este si estetic dar si functional este una dintre cele mai importante parti. Puteti da frau liber designerului interior din d-voastra sa exploreze nenumaratele posibilitati, sa combine culorile, tiparele si materialele. Cu o varietate asa de mare a mobilei de casa, este important sa stiti diferentele dintre aceste stiluri si materiale pentru a putea gasi ceea ce este mai bun pentru d-voastra. Puteti sa faceti fiecare camera unica, intr-un stil complet diferit. Daca doriti sa aveti un dormitor traditional si sofisticat dar sa mentineti un aspect voios si vibrant al sufrageriei, puteti face acest lucru. Zizi.ro va ofera o gama larga de scaune care sa se potriveasca biroului, sufrageriei sau bucatariei d-voastra.

In bucatarie este esential sa combinati stilul cu functionalitatea. De exemplu, daca aveti o zona centrala tip insula, alegerea unor scaune tip bar poate fi o alegere excelenta pentru a crea un spatiu modern sau daca aveti o alta configuratie, scaunele de bucatarie clasice sunt foarte potrivite.

In birou, confortul si functionalitatea sunt prioritare. In timpul unei zile lungi de lucru trebuie sa aveti sustinerea necesara corpului pentru a putea face fata fara a va simti obosit. Colectia noastra de scaune directoriale, de birou si de conferinta vor face ca sedintele de lucru sa fie mult mai placute si productive.

Pentru cei mici avem o colectie speciala de scaune pentru copii care ii vor ajuta sa indrageasca clipele petrecute la birou pentru temele de la scoala sau pentru momentele in care dau frau liber imaginatiei colorand diferite carti de povesti.