Pret (Lei)

Reducere

Filtrează

Scaune bucatarie

Bucataria nu este doar spatiul unde gatim, ea este de asemeni si locul in care membrii familiei se aduna cel mai des. Timpul petrecut in ea este direct proportional cu gradul de confort pe care il ofera. De aceea este esential pentru a alege cat mai bine mobila necesara.

Este important sa aveti un loc in casa in care sa puteti lua mesele regulat dar si micile gustari, lucru care necesita un numar potrivit de scaune care sa se potriveasca dimensiunilor mesei d-voastra. In orice bucatarie scaunele fac o diferenta mare atat din punct de vedere estetic cat si al nivelului de confort. Zizi.ro va ofera o colectie frumoasa de scaune de bucatarie fabricate dintr-o varietate de materiale si in diferite stiluri. In functie de marimea mesei de bucatarie puteti cumpara numarul de scaune dorit pentru a beneficia de maximum de functionalitate.

Inainte de a lua o decizie asupra scaunului, verificati dimensiunile pentru a va asigura ca se potrivesc spatiului d-voastra in numarul necesar. Cateva culori disponibile pe care le gasiti in gama noastra includ tonuri de gri, rosu, maro, visiniu, crem, bleu, wenge etc. Scaunele de bucatarie nu trebuie doar sa arate frumos ci sa fie si confortabile, modelele noastre sunt create cu proportii corecte pentru a asigura acest lucru.