Termeni si conditii

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.zizi.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerati. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

SC ROMSERV SOLUTIONS SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, SC ROMSERV SOLUTIONS SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Utilizarea siteului

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.zizi.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC ROMSERV SOLUTIONS SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit SC ROMSERV SOLUTIONS SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga SC ROMSERV SOLUTIONS SRL la nicio actiune.

Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre SC ROMSERV SOLUTIONS SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare.

Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre agentii nostri.

Pentru motive justificate, SC ROMSERV SOLUTIONS SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/utilizatorului in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel SC ROMSERV SOLUTIONS SRL

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site.

Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.zizi.ro este proprietatea SC ROMSERV SOLUTIONS SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul scris al SC ROMSERV SOLUTIONS SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta prin formularul de contact.

Termen de livrare

Termenele de livrare afisate pe site sunt orientative si se aplica doar in cazul comenzilor confirmate, daca nu s-a convenit alt termen impreuna cu clientul.

Costuri de transport

Acestea pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului.

Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre SC ROMSERV SOLUTIONS SRL si firmele de curierat partenere).

SC ROMSERV SOLUTIONS SRL nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

Cum platesc?

Plata se poate face:

- in numerar, la livrare (sistem ramburs).

Garantie

Produsele comercializate de SC ROMSERV SOLUTIONS SRL beneficiaza de garantie legala de conformitate.

Garantia se acorda conform certificatului de garantie, cu exceptia anumitor produse. Aceste exceptii sunt declarate in certificatul de garantie separat.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor si certificatul de garantie.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre Vanzator (pentru produsele ce se incadreaza in garantia producatorului trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Defectele VIZIBILE se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin DEFECT VIZIBIL se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului.

VANZATORUL este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate / vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare.

VANZATORUL este de asemenea exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei efectuate de CUMPARATOR a utilizat / manevrat aparatul in mod necorespunzator.

Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

Returnarea produselor

Pentru a va exercita dreptul de retragere este necesar sa completati formularul de retur. O puteti face online din contul dvs de client.