Termeni si conditii

Comenzile inregistrate pe site-ul zizi.ro sunt procesate de firma SC ROMSERV SOLUTIONS SRL cu sediul social in Str. Bradetului nr. 12, Bucuresti, Sector 4, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/6415/2004, CUI RO16352712, tel. 0723 572 926, email .

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.zizi.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate. Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.

SC ROMSERV SOLUTIONS SRL isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor; de asemenea, SC ROMSERV SOLUTIONS SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.

Utilizarea siteului

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.zizi.ro (prin imagini, video etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC ROMSERV SOLUTIONS SRL, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Implicit SC ROMSERV SOLUTIONS SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventualele erori de pret sau stoc. Aceste erori nu obliga SC ROMSERV SOLUTIONS SRL la nicio actiune.

Preturile si disponibilitatea produselor comercializate de catre SC ROMSERV SOLUTIONS SRL pot suferi modificari ulterioare, acest lucru fiind influentat de factori externi precum politica de preturi a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora. Momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare.

Confirmarea comenzii si implicit a stocului si a pretului de vanzare, este efectuata doar dupa procesarea acesteia de catre agentii nostri.

Pentru motive justificate, SC ROMSERV SOLUTIONS SRL isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul clientului/utilizatorului in vederea efectuarii unei comenzi in cazul in care considera ca actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel SC ROMSERV SOLUTIONS SRL

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi acest site.

Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate. Tot continutul site-ului www.zizi.ro este proprietatea SC ROMSERV SOLUTIONS SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea fara acordul scris al SC ROMSERV SOLUTIONS SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare. Pentru a ne sesiza orice incalcare privind legea pentru protectia drepturilor de autor, ne puteti contacta prin formularul de contact.

Transport

Livrarea catre client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid. Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale clientului zizi.ro, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale clientilor zizi.ro, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii zizi.ro. In acest sens, firma de curierat rapid poate contacta clientii zizi.ro prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.

Termenele de livrare afisate pe site sunt orientative si se aplica doar in cazul comenzilor confirmate, daca nu s-a convenit alt termen impreuna cu clientul.

Costuri de transport

Acestea pot varia in functie de destinatie, de greutatea si marimea coletului.

Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii; aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre SC ROMSERV SOLUTIONS SRL si firmele de curierat partenere).

SC ROMSERV SOLUTIONS SRL nu stabileste in mod independent costurile de transport si nu este beneficiarul acestor sume.

Cum platesc?

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului www.zizi.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre zizi.ro in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

Achitarea produselor se poate face:
- Ramburs, cu numerar, catre agentul de curierat care efectueaza livrarea;
- Online, cu card bancar VISA sau Mastercard.

Despre plata online cu cardul

Plata online se poate efectua cu cardul personal sau al firmei, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA si MASTERCARD.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, zizi.ro foloseste platforma Netopia, prin solutia integrata mobilPay. Mai multe detalii despre procesatorul nostru mobilPay, aici.

La plasarea comenzii pe site-ul nostru, selecteaza metoda de plata Online cu cardul si la final vei fi redirectionat catre pagina de plata. Pentru finalizarea tranzactiei, trebuie introduse datele necesare autorizarii tranzactiei in platforma Netopia - mobilPay.

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei de plata Netopia – mobilPay. zizi.ro nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul tau.

Garantie

Produsele comercializate de SC ROMSERV SOLUTIONS SRL beneficiaza de garantie legala de conformitate.

Garantia se acorda conform certificatului de garantie, cu exceptia anumitor produse. Aceste exceptii sunt declarate in certificatul de garantie separat.

Produsele care urmeaza a fi schimbate/returnate in perioada de garantie se trimit la unul dintre punctele de lucru ale VANZATORULUI, insotite de o copie dupa factura care atesta cumpararea lor si certificatul de garantie.

Cheltuielile de transport aferente trimiterii produsului defect vor fi suportate integral de catre Vanzator (pentru produsele ce se incadreaza in garantia producatorului trimiterea produselor defecte se face DUPA ANUNTAREA PREALABILA A UNUI REPREZENTANT AL VANZATORULUI, specificand EXACT care este DEFECTUL CONSTATAT.

Defectele VIZIBILE se reclama in momentul efectuarii receptiei. Prin DEFECT VIZIBIL se intelege orice defect care poate fi depistat prin simpla examinare a produsului.

VANZATORUL este exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca produsele in cauza au fost manevrate sau depozitate in mod necorespuzator, utilizate in alte scopuri decat cele pentru care au fost fabricate / vandute, montate gresit, au suferit imersii de lichide, socuri mecanice, termice sau de orice natura sau au intrat in contact cu substante a caror folosire nu este necesara in procesul de inlocuire/montare.

VANZATORUL este de asemenea exonerat de obligatia acordarii de garantie in cazul in care se constata ca beneficiarul reparatiei efectuate de CUMPARATOR a utilizat / manevrat aparatul in mod necorespunzator.

Nerespectarea conditiilor enumerate mai sus duce la pierderea garantiei.

Returnarea produselor

Conform legislatiei din Romania, produsele cumparate de pe zizi.ro se pot returna in termen de 14 zile calendaristice de la data intrarii in posesie a produselor conform OUG nr. 34/2014. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Pentru a va exercita dreptul de retragere este necesar sa completati formularul de retur. O puteti face online din contul dvs de client.

Confidentialitate

Zizi.ro va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul document.

Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. Zizi.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Prin inscrierea in baza de date a zizi.ro, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai zizi.ro: furnizori de servicii de marketing (dacă ți-ai dat consimțământul expres în acest sens), alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; cat si de alte companii cu care zizi.ro poate dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si/sau a Serviciilor etc.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Datele pe care ni le furnizati sunt strict confidentiale si vor fi prelucrate cu respectarea principiilor legale statuate de Regulamentul 679/2016 si celelalte norme legale incidente, referitoare la protectia datelor cu caracter personal.

Securitatea datelor pe care ni le furnizati reprezinta o prioritate pentru zizi.ro, detaliile referitoare la prelucrarea acestora le gasiti in sectiunea Prelucrarea datelor cu caracter personal